25 груд. 2012 р.

Шановні куцурубчани і гості нашого блогу!



    За кілька днів один рух стрілки годинника в 24 години 31 грудня перенесе нас із одного року у наступний 2013 рік.
У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, новими зустрічами, емоціями.

Новий рік – це яскраве, красиве, урочисте, веселе свято із зеленою ялинкою, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини.

Хай збудеться все задумане, а 2013 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри у себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найцінніше, найдорожче – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, аби у новому році щасливих людей стало більше.




Особливо теплими словами хотілося б привітати з Новим роком  читачів , які багато років залишаються вірними нашій бібліотеці:
 Юраша Миколу Михайловича, Виприцьку Ніну Василівну, Зайцеву Тамару Михайлівну, Зіньковського Юрія Васильовича, Савченко Володимира Григоровича, Шерстньову Ніну Павлівну, Кравченко Ольгу Миколаївну, Заполух Ольгу Романівну, родини Покидько, Гонгало, Нікітінчук,  Майстрюк, Соколовських, Наріжних,  і тих хто зростає разом з книгою:  Сергієнко Вероніку, Матієнко Олену, Ніколаєву Ольгу, Бакірових Марата і Яну, Врабій Лізу.

 Хотілося б також висловити  найщиріші вітання  нашим надійним партнерам, з якими завжди приємно співпрацювати:

Клепасу Олександру Мелентіновичу – завідуючому Куцурубським СБК,

Жулинській Людмилі Миколаївні – вчителю зарубіжної літератури ,

Забенко Наталії Сергіївні – викладачу музичної школи,

Матієнко Ольгі Дмитрівні – спеціалісту РЦСССДМ,

Чокову Олександру Онисимовичу – голові ради ветеранів села Куцуруб,

 усім  вихователям ДНЗ «Зірочка»
  Впевнена, що  ми разом і надалі будемо радувати  користувачів  бібліотеки яскравими,  незабутніми  заходами
 Нехай Новорічні і Різдвяні свята – вісники оновлення, мрій і сподівань принесуть Вам і Вашим родинам добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році ви зробили все те, про що давно мріяли. Вірю, що у новому році ви  відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів і близьких.      Щастя Вам, міцного здоров`я, здійснення  найзаповітніших бажань.

                 Бібліотекар Куцурубської СБФ –
                       Бурдига – Ніколаєва Т.О.           


.       


          

2 коментарі:

  1. Анонім26/12/12

    Спасибо большое Татьяна Александровна. Вас также с наступающими праздниками. Очень нравиться эта страничка. Продолжайте также и дальше. Яна

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім26/12/12

    Тетяночко, я переглянула весь матеріал. Вражена!!! Ти справжній фахівець своєї справи, це по- перше, в тобі стільки доброти, таланту, любові, що вистачає і на своїх діточок, чоловіка, ще й левова частка дістається читачам і просто односельцям. Дай Бог тобі здоров'я, наснаги і бажання працювати. Слабко віриться, але все ж таки мріється, що настане час і в Куцурубській бібліотеці буде тепло не лише від твоєї доброї душі, а й від радіаторів, можливо дочекаємось тих часів, коли бібліотека стане сучасною. Головне не втрачати надії і не дати нашим сірим будням згасити іскорку таланту, яку ти маєш. З наступаючими святами. Нехай Новий рік та Різдво принесуть у твій дім радість, подарує здоров'я, прибавить достатку, а зірочка різдвяна зігріє теплом і любов'ю! З великою повагою і гордістю за тебе Я. Ганна Біла - директор Очаківської міської бібліотеки для дорослих.

    ВідповістиВидалити