7 вер. 2017 р.

Зустріч з поетом


Безмежна роль книги в житті людини. З дитячих років книжка допомогає зрозуміти світ. Книга – мудрий друг і порадник, вона розповідає нам про подорожі, пригоди, чудеса, навколишній світ. В ній зібрана мудрість всього людства, яка дійшла до наших часів і передавалася із покоління в покоління.
       Про все це дізналися вихованці дитячого садочка «Зірочка», переступивши  вперше в житті поріг сільської  бібліотеки.  Бібліотекарі провели для них   екскурсію «Разом з книгою відкриваємо світ» всіма залами бібліотеки, ознайомили  дітей з книжковими новинками, періодичними виданнями для дітей, правилами поводження з книгою та познайомили  з жанром літератури – поезією.  У буденному житті не щодня зустрінеш  поетів. А нам з вами дуже пощастило, тому що  поряд з нами, у нашому селі живе справжнісінький поет – Юрій  Зіньковський.  Діти познайомились з поетом, його біографією та творчим доробком. Сюрпризом же для Юрія Васильовича стали його вірші продекламовані малечею,  та  пісня на вірші поета «Пісня про стежку»  у виконанні вихователів садочка.
А наостанок, бібліотека передала до народознавчої світлиці дитячого садочка  домотканий гобелен – це подарунок на 35-чя ДНЗ.
   Завдяки таким екскурсіям бібліотекарі розвивають у дітей інтерес до книги, популяризують краєзнавство,  сприяють тому, що в майбутньому  маленькі відвідувачі стануть не тільки справжніми друзями книги, але і нашої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар