2 квіт. 2016 р.

     Тиждень дитячого читання – це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, це свято бібліотекарів і читачів, письменників і видавців.  Для користувачів Куцуурубської СБ та її філії - Іванівської бібліотеки на тиждень дитячого читання були підготовлені та проведені наступні заходи: літературний колаж «Друзі, які не зрадять», огляд бібліотечних новинок «Наші новосели»,  книжковий вернісаж «Мандри сторінками дитячих книг», гра – подорож «Дивосвіт книжковий», день поезії «Дзвенить  струмочком поетичне слово». 
   Були  підготовлені  заходи і для найменших наших читачів,  які пройшли в день дошкільнят під гаслом «Читаємо з пелюшок!».   30 березня Куцурубська СБ провела яскравий за емоціями  квест «Лист від казкового героя», який був проведений в ДНЗ «Зірочка». Вихованці старшої групи  з задоволенням змагалися за  сюрприз, який можна було отримати  лише виконавши  завдання від казкових героїв. 




Екскурсія  «Перша мандрівка до книжкового королівства» відбулася в Іванівській СБФ. До бібліотеки завітали вихованці ДНЗ «Ромашка».  

                                                                   

Немає коментарів:

Дописати коментар