15 жовт. 2015 р.

День добра і поваги


Щорічно 1-го жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Вже традиційно,  щороку заходи з нагоди свята в Куцурубі  готують і  проводять бібліотекар Куцурубської СБФ Бурдига – Ніколаєва Т.О. та спеціаліст терцентру  Матієнко О. Д. та  відмічають його в сільській бібліотеці. Але цього разу вирішили провести свято в сільському будинку культури і запросити як можна більше людей. Долучилися до організації свята Чоков О. О.– голова ради ветеранів села та Клепас О. М.– директор сільського БК.

2 жовтня  в сільскому клубі відбулася  святкова програма «День добра і поваги». На захід були запрошені ветерани війни та праці – мудрі та багаті літами люди, за спиною у яких великий життєвий досвід.
Приємним сюрпризом для запрошених стало нагородження грамотами і подарунками,  найактивніших людей старшого віку,  які приймають участь в громадському і культурному житті громади. Федорова Л.Л.-  в.о. сільського голови та Матієнко О.Д. – фахівець терцентру нагородили Чокова О.О., Крижановську В.О., Вокалюк Г.Д., Надточу Г.Д., Зайцеву Т.М., Козлову З.М., Жердецького І.Л.


   Особливого забарвлення заходу додала концертна програма і пісні у виконнані народного вокального ансамблю Очаківського районого будинку культури «Козаченьки» під керівництвом Наталії Мурленко. Під час виконання патріотичних пісень мимоволі текла непрошена сльоза, але душевна розмова і добре слово звеселяла серця. Порадував  присутніх  своїм виступом переможець Всеукраїнського конкурсу ім. П.Глазового Бондаренко В. І..  Гуморески  в його виконанні глядачі сприйняли «на біс».   Все це створювало гарний настрій та теплу незабутню атмосферу свята. Нагородою виступаючим  були гучні оплески і щирі слова подяки за гарний настрій і добре проведений час.     

Користуючись нагодою висловлюємо подяку Корнієнку Петру Григоровичу за надання транспорту для артистів.


Ми тішимося, що нам вдалося зібрати аудіторію і  подарувати хвилини радості тим, хто заслуговує нашої поваги, підтримки і просто добрих слів.

Немає коментарів:

Дописати коментар